Welkom              
scroll
 
Welkom op de archiefsite van de christelijke gymnastiekvereniging DOK Ede. Deze website is nog in ontwikkeling en zal samen met de archivaris van DOK de komende tijd gevuld worden met archiefstukken van onze vereniging. Hebt u/heb jij nog materiaal van onze vereniging dat een aanvulling is op het archief, schroom dan niet om contact met ons op te nemen via info@dok-ede.nl of rechtstreeks met onze archivaris door middel van een mailtje naar archief@dok-ede.nl
Deze site is voor het laatst bijgewerkt op: 06-05-2023
   
06
MEI
Nieuwe website                  
 
Na maanden van voorbereiding door Ineke Reidsma, Anja van Gemert, Esmee van Gemert, Kim Bakker en Alex Beukhof kan de Weco (de WEbsite COmmissie) eindelijk de nieuwe website van DOK introduceren. DOK heeft al vanaf 1998 een eigen website en deze is de afgelopen jaren al vaker aangepast en in 2010 geheel vernieuwd, maar omdat ook de laatste website inmiddels behoorlijk verouderd is (en bovendien niet goed leesbaar is op tablet of smartphone) was de wens ontstaan om de website te moderniseren.
Omdat de ledenadministratie over was gegaan op software van AllUnited, heeft de WECO besloten ook de nieuwe website onder te brengen bij deze partij, zodat het leden administratie bestand gekoppeld kon worden met de website, de Nieuwsbrief en verenigingsapp.
Benieuwd naar de nieuwe website? Ga dan naar www.dok-ede.nl